Loading Laddar...
 

Boka kurs

XAM-Kurs V. 15

2020-04-06 (måndag)
kl. 08:00 - 10:00

Här kommer information om AM kursen som startar V.15.

 OBS! Största delen av kursen kommer att vara under påsklovet men eftersom det även röda dagar under denna veckan kommer några av körlektioner att var veckorna därpå. Vi försöker i största mån att köra så mycket vi kan under denna veckan men vill informera att körlektionerna veckorna därpå kan komma att krocka med skoltid. Vet du redan nu att du har sovmorgon, håltimme eller slutar tidigt någon dag är du välkommen att informera oss om det för att underlätta planeringen.

Kursen startar: 6/4 se schema nedan:

* Teorilektioner: (alla 4 obligatoriska)
Måndag 6/4 08:00-10:00
Tisdag 7/4 08:00-10:00
Onsdag 8/4 08:00-10:00
Torsdag 9/4 08:00-10:00

I utbildningen är kravet att man också ska köra minst 4 timmar praktik i trafik.
Varje elev kommer få 4 individuella körlektioner inbokade. 
För att få köra dessa lektioner i trafik måste man ha fått sitt körkortstillstånd.  

Körkortstillstånd
För att kunna delta på kursen för AM, köra ute i trafiken och vara bokningsbar på teoriprov måste eleven ha ett godkänt körkortstillstånd. Ansökan om körkortstillståndet görs via E-tjänsten som finns på www.transportstyrelsen.se
OBS! Beställ inte blanketter, utan besvara frågorna direkt på nätet där efter kommer ni in till oss i receptionen med giltig legitimation för att göra en syntest, ring innan och kolla så behörig personal finns på plats.
Detta ingår i kursavgiften
Medtag glasögon och linser om du har det, undersökningen görs med och utan.

Slutliga Kunskapsprov/Teoriprov
För att få skriva kunskapsprovet måste du ha fyllt 15 år och vara godkänd på både teori och körning. Du måste också ha gjort minst ett godkänt sluttest som låses upp när du är klar med teorin som finns på elevcentralen.  Teoriprovet för AM skrivs på Trafikverket i Varberg, Högsbo eller Hisingen. Provet består av 70 frågor och 52 är godkänt.
Priset för kunskapsprov AM är 325 kr på Trafikverket.
Viktigt, du måste ta med dig giltig legitimation annars får du inte genomföra provet.

Pris för kursen AM- körkort 4500 kr. I kursen ingår 4st lärarledda teorilektioner, digitalt teorimaterial, 4 individuella körlektioner i trafiken, lån av moped och utrustning samt syntest till körkortstillståndet.
I de fall där läraren bedömer att eleven behöver fler än 4 körlektioner, tillkommer det utöver kursavgiften (600 kr per körlektion 60min). 

Återbud på körlektion ska meddelas till trafikskolan i god tid, senast dagen innan kl.15.00. Om man uteblir, lämnar sent återbud eller inte är förberedd teoretiskt så debiteras man för hela körlektionsavgiften (600: -).

Vad roligt att du har valt att ta ditt AM-körkort hos oss!

OBS! Är du aranäs medlem? Ring oss för att boka AM-kursen så du får rabatt. 

Varmt Välkommen!

Notering

Artiklar

1 st AM Teori 300 SEK
4 st Körlektion AM förs 2400 SEK
1 st AMkurs 1800 SEK

PRIS: 4500 SEK

FULLBOKAD